Краб фарширований
- Краб (великий краб або Cancer pagurus) 1 шт.
- Cухарі (мелені пшеничні) 100 г
- Сік лимона 0.5 шт.
- Шампанське (світле пиво) 0.25 скл.
![]()
Живого краба попередньо відварити у підсоленій морською сіллю воді. У великій каструлі нагріти воду до кипіння, кількість води така, щоб покрити краба. Додати 4 столові ложки солі. Варити 20 хвилин під кришкою, вийняти краба з води і дати трохи охолонути.
Якщо краб уже варений заморожений, то його треба просто підігріти, попередньо розморозивши.
На дно великої каструлі налити води (1-2 см від дна), закип'ятити і покласти краба. Варити близько 10-20 хв.
Вийняти з окропу на широку тарілку і дати трохи охолонути.
Відділити кінцівки краба (ноги).
Обережно відкрити панцир.
![]()
![]()
Чайною ложкою відокремити вміст панцира від хітинової коробки.
Розім’яти виделкою.
Змішати із меленими сухарями, лимонним соком, шампанським або пивом до стану м'якого паштету. Готовий фарширований панцир помістити у центр тарілки.
Хітинове покриття ніг і колишнього краба розбити кухонним молотком і укласти навколо краба.
![]()
Зняту з панцира хвостову частину розрізати ножем навпіл, видаливши зябра.
![]()
![]()
![]()
Салати з рибою рецепти з фотосалати з рибою
Приготовление борща на английском языкеСоветы, статьи и материалы для изучения английского языка
Пошаговые рецепты новогодних блюд. Новогодние рецепты блюда салаты.
Французская кухня рецептыТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Плов рецепт приготовленияРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Праздничные салаты: праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.
Купить Варенье - черничное варенье. Черничная Liqberry.
Рецепты для пароварки, вкусно - новые рецепты тортов с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter