Краб фарширований
- Краб (великий краб або Cancer pagurus) 1 шт.
- Cухарі (мелені пшеничні) 100 г
- Сік лимона 0.5 шт.
- Шампанське (світле пиво) 0.25 скл.
Живого краба попередньо відварити у підсоленій морською сіллю воді. У великій каструлі нагріти воду до кипіння, кількість води така, щоб покрити краба. Додати 4 столові ложки солі. Варити 20 хвилин під кришкою, вийняти краба з води і дати трохи охолонути.
Якщо краб уже варений заморожений, то його треба просто підігріти, попередньо розморозивши.
На дно великої каструлі налити води (1-2 см від дна), закип'ятити і покласти краба. Варити близько 10-20 хв.
Вийняти з окропу на широку тарілку і дати трохи охолонути.
Відділити кінцівки краба (ноги).
Обережно відкрити панцир.
Чайною ложкою відокремити вміст панцира від хітинової коробки.
Розім’яти виделкою.
Змішати із меленими сухарями, лимонним соком, шампанським або пивом до стану м'якого паштету. Готовий фарширований панцир помістити у центр тарілки.
Хітинове покриття ніг і колишнього краба розбити кухонним молотком і укласти навколо краба.
Зняту з панцира хвостову частину розрізати ножем навпіл, видаливши зябра.
Салати з рибою рецепти з фотосалати з рибою
Приготовление борща на английском языкеСоветы, статьи и материалы для изучения английского языка
Пошаговые рецепты новогодних блюд. Новогодние рецепты блюда салаты.
Французская кухня рецептыТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Плов рецепт приготовленияРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Праздничные салаты: праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.
Купить Варенье - черничное варенье. Черничная Liqberry.
Рецепты для пароварки, вкусно - новые рецепты тортов с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter