Козяча ніжка
608
інгредієнти:
- Нога козяча
- Олія рослинна
- Сіль, перець
- Пиво світле
- Спеції
Ніжку поперчити, посолити. Обсмажити з двох боків на олії на швидкому вогні. Вогонь зменшити, залити пивом, накрити кришкою і тушкувати 1-1,5 години.
Кулинарные рецепты первые блюда лук. Кулинарные рецепты первые блюда.
Рецепт черничного варенья. Красим айца черничным вареньем.
Печенье барни ценаПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі