Козацький куліш на багатті
- Картопля 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Пшоно 1.5 скл.
- Свинина тушкована 1 бан.
- Масло вершкове 1 пач.
- Зелень
- Сало 150 г
- Яйце куряче 7 шт.
- Перець чорний мелений
- Сіль
Картоплю нарізати кубиками, цибулину великими шматками, покласти у казан, залити водою і трохи посолити.
Коли овочі зваряться, вийняти із посудини і зробити пюре, у бульйон укинути пшоно. Коли крупа звариться, покласти картопляне пюре і вершкове масло, вимішати до однорідної маси, додати тушонку.
Приготувати засмажку - сало кубиками, цибуля дрібними кубиками. Засмажити до рум'яного кольору, кинути у казан.
Збити яйця (в залежності від розміру казана від 5 до 10 шт.). Повільно влити у кашу, безперервно помішуючи.
Додати подрібнену зелень, сіль і перець.
Купить кондитерку: как испечь грильяжный торт. Поставка тортов.
http://recepti.biz.ua Готовим миндальный суп по рецепту Юлии Высоцкой
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт воздушный сникерс рецепт с фото.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter