Козацький куліш на багатті

ДРУГІ СТРАВИ
921 Козацький куліш на багатті
Фото - Козацький куліш на багатті
інгредієнти:
  • Картопля 10 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Пшоно 1.5 скл.
  • Свинина тушкована 1 бан.
  • Масло вершкове 1 пач.
  • Зелень
  • Сало 150 г
  • Яйце куряче 7 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Картоплю нарізати кубиками, цибулину великими шматками, покласти у казан, залити водою і трохи посолити.

Коли овочі зваряться, вийняти із посудини і зробити пюре, у бульйон укинути пшоно. Коли крупа звариться, покласти картопляне пюре і вершкове масло, вимішати до однорідної маси, додати тушонку.

Приготувати засмажку - сало кубиками, цибуля дрібними кубиками. Засмажити до рум'яного кольору, кинути у казан.

Збити яйця (в залежності від розміру казана від 5 до 10 шт.). Повільно влити у кашу, безперервно помішуючи.

Додати подрібнену зелень, сіль і перець.

Купить кондитерку: как испечь грильяжный торт. Поставка тортов.

http://recepti.biz.ua Готовим миндальный суп по рецепту Юлии Высоцкой

Кулинарные рецепты от Tramontina - торт воздушный сникерс рецепт с фото.

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter