Ковбасно-часникова підливка
- Ковбаса копчена 200 г
- Сарделька 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Паста томатна 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Вода 200 г
- Зелень
- Маргарин
Порізати шматочками ковбасу і сардельки, викласти на розігріту сковороду у маргарин розтоплений і обсмажити трохи.
Порізати цибулю кубиками і додати до ковбаси, обсмажити трохи, до прозорості цибулі.
Почистити і порізати шматочками часник, додати до ковбаси і цибулі, трохи обсмажити.
Додати три столових ложки томатної пасти, посолити, поперчити, все перемішати.
Додати склянку води і дати закипіти.
Відварити макарони і подавати до столу.
Рецепты салатов на любой вкус: салат кучками.
Начинки на пиццу с грибами рецептначинки на пиццу
Купить кондитерку: недорогой крем для торта.
Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты.
Танцы-повторялки для детей: праздничный салат на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.
Рецепты юлии высоцкойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter