Ковбасно-часникова підливка

ДРУГІ СТРАВИ
1938 Ковбасно-часникова підливка
Фото - Ковбасно-часникова підливка
інгредієнти:
  • Ковбаса копчена 200 г
  • Сарделька 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Паста томатна 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Вода 200 г
  • Зелень
  • Маргарин

Ковбасно-часникова підливка інгредієнти Порізати шматочками ковбасу і сардельки, викласти на розігріту сковороду у маргарин розтоплений і обсмажити трохи.

Ковбасно-часникова підливка Порізати цибулю кубиками і додати до ковбаси, обсмажити трохи, до прозорості цибулі.

фото Ковбасно-часникова підливка Почистити і порізати шматочками часник, додати до ковбаси і цибулі, трохи обсмажити.

Ковбасно-часникова підливка Ковбаса копчена Додати три столових ложки томатної пасти, посолити, поперчити, все перемішати.

Ковбасно-часникова підливка Сардельки Додати склянку води і дати закипіти.

Ковбасно-часникова підливка Лукрепчатий Відварити макарони і подавати до столу. 

 

Рецепты салатов на любой вкус: салат кучками.

Начинки на пиццу с грибами рецептначинки на пиццу

Купить кондитерку: недорогой крем для торта.

Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты.

Танцы-повторялки для детей: праздничный салат на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.

Рецепты юлии высоцкойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter