Ковбаски по-альзаськи
- Ковбаска (сарделька) 4 шт.
- Бекон (нарізка) 4 шт.
- Сир твердий
- Картопля 4 шт.
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Молоко
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний
Гарнір.
Овочі почистити. Закип'ятити у каструлі воду, посолити, покласти овочі і варити до готовності.
Із готових овочів злити воду.
Влити молоко, зробити пюре.
Додати вершкове масло у готове пюре (можна додати спеції).
Із ковбасок (сардельок) зняти шкірку.
Розрізати кожну ковбаску уздовж, але не до кінця (як книжка).
Сир нарізати тонкими пластинками, укласти у ковбаску.
Обгорнути беконом.
Покласти у форму і поставити у гарячу духовку (190-200 градусів) на 10-20 хвилин до золотистого кольору.
Можна просто посмажити на гарячій сковороді з усіх боків до рум'яності.
Шоколадны пудинг. Рецепт шоколадного пудинга на английском языке.
Салат сонечко рецептКулинарные рецепты
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Черева для колбасок: колбаса домашняя без кишок.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ЗдесьПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Рецепты салатов из морковиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарный поединок сайт. Сайт электронной кулинарной книги.
Рецепты салатыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter