Ковбаски із курячого фаршу і селери
- Фарш курячий 700 г
- Селера коренева 0.5 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Приправа для курки
- Спеції (сіль, перець, кмин сушений або базилік)
- Зелень (кріп і петрушка)
- Сметана 200 г
- Борошно 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
Половину невеликого кореня селери очистити.
Натерти на крупній тертці.
Додати курячий фарш.
Додати яйця, спеції, сіль, перець.
Додати дрібно нарізану зелень.
Добре вимісити і прибрати фарш у холодильник на годину-дві.
Сформувати із фаршу ковбаски, викласти їх на деко, застелене папером для випічки.
Поставити у духовку, нагріту до 200°С, на 20 хвилин.
Підпечені ковбаски викласти у каструлю.
Змішати сметану, борошно і гірчицю. Можна додати гострого кетчупу, пару столових ложок.
Залити ковбаски соусом і поставити у духовку ще на 15 хвилин.
Подавати із будь-яким гарніром.
Торт на день народження дитин рецептТорты и пирожные на заказ
Рецепты для пароварки, вкусно - салаты с редькой рецепты с фото.
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты выпечки на рождествоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Купить мясные продукты - приготовление домашней мясной колбасы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter