Ковбаски
- Свинина 500 г
- Вино червоне сухе 170 г
- Сир плавлений 160 г
- Гриби 150 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 150 г
- Сік гранатовий 100 мл
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
М'ясо нарізати порційно, відбити, посолити, поперчити і залити вином на хвилин 10-15.
Для начинки: очистити цибулю та моркву.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Все спасерувати на олії до золотистого кольору цибулі.
Плавлений сир натерти на крупній тертці. Гриби подрібнити і обсмажити на олії.
Цибулю, моркву, плавлений сир і гриби змішати разом.
Загорнути ковбаски.
Покласти на деко.
Зробити заливку: гранатовий сік змішати з майонезом, можна додати пару крапель лимонного соку і гарно все змішати.
Залити ковбаски і поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку.
Готувати протягом 50-60 хв.
Новогодние рецепты праздничного стола. Праздничное новогодние мясные рецепты.
Рецепты на праздничный стол: рецепт мясо с черносливом в духовке.
Новогодний стол праздничные блюда. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter