Ковбаски
- Фарш 500 г
- Морква 500 г
- Цибуля 4 шт.
- Борошно
- Яйце 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Паста томатна 2 ст.л.
- Спеції
Замісити тісто як на пельмені. Моркву натерти на крупній тертці, додати сіль, чорний перець і червоний перець, вичавити часник, додати фарш, ретельно все змішати. Тісто розкотити на невеликі коржики, як на манти. Викласти трохи фаршу і розмазати так, щоб на край не потрапило, згорнути все у рулетик. Приготувати соус: покришити цибулю, вичавити часник і обсмажити у невеликій кількості олії, додати томат, спеції, залити водою. Як тільки соус закипить можна додати зелень. У соус викласти ковбаски і варити до готовності. Дістати ковбаски шумівкою, викласти на тарілку і полити соусом (сметаною змішаною із часником).
Купить кондитерку - пирог в разъемной форме.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат из брокколи с соусомПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Салат с жареными грибами рецепт с фото оченьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips: первые блюда рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Для Мультиварки: рецепты юлии высоцкой.
Кексы кофейные в формочкахУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter