Ковбаска у цікавій шкірці
- М´ясо (свинина) 500 г
- Хліб (білий)
- Часник 4 зуб.
- Молоко 150 г
- Сало
- Сіль
- Спеції
Перекрутити м'ясо на м'ясорубці перший раз.
Перекрутити вдруге на м'ясорубці.
Щоб консистенція була дрібніше і ніжніше.
Додати хліб (через м'ясорубку), замочений у молоці (разом з молоком), подрібнений часник, сіль і спеції.
Гарно перемішати.
Нутряне сало, що має вигляд сітки (здоров) розрізати на необхідні шматочки.
Розкласти, викласти фарш і сформувати необхідного розміру ковбаски.
Можна великі або маленькі.
Обмотати ниткою, щоб не розпадалися.
Проварити в підсоленій воді 30 хв.
Викласти на деко (застелити фольгою, щоб ковбаса у процесі запікання не прилипла до нього).
Зверху присипати спеціями і поставити на 20-30 хвилин запікати.
Дістати ковбасу, звільнити від ниток.
Як варити уху на природяк варити уху
Готовим со вкусом: салаты с буряком фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом - карп рецепты приготовления с фото. Карп Рецепты С Фото.
Мультиварки для выпечки - праздничный салат на новый год. Рецепты Приготовления.
Торт В Мультиварке Рецепты: как приготовить пирог из тыквы. Как приготовить пирог.
Мимоза салат рецепт. Рецепт салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter