Ковбаска по-домашньому
976
інгредієнти:
- Сіль 2 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Часник 4 зуб.
- Лист лавровий 3 шт.
- Кишки 3 шт.
- Свинина 2 кг
- Сало
Дрібно нарізати кубиками м'ясо і сало, додати сіль, перець чорний мелений, часник дрібно рубаний і лавровий лист (який потім прибрати) за смаком. Все перемішати і залишити на ніч або кілька годин. На насадку надіти кишку, попередньо, прочищену і промиту у воді з оцтом, набити м'ясом і зав'язати кінці. Обов'язково ковбаску потрібно проколоти, щоб вийшло повітря. Смажити на сковорідці з кришкою з двох сторін, можна в духовці.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з крабами. Рецепт крабового салата.
Рецепт сырного печенья от Valio: рецепт пончиков творожных. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Торт вышиванка рецептТорты и пирожные на заказ
http://recepti.biz.ua рецепты от шеф поваров мастер классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі