Ковбаска по-домашньому

ДРУГІ СТРАВИ
976 Ковбаска по-домашньому
Фото - Ковбаска по-домашньому
інгредієнти:
  • Сіль 2 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
  • Часник 4 зуб.
  • Лист лавровий 3 шт.
  • Кишки 3 шт.
  • Свинина 2 кг
  • Сало

Дрібно нарізати кубиками м'ясо і сало, додати сіль, перець чорний мелений, часник дрібно рубаний і лавровий лист (який потім прибрати) за смаком. Все перемішати і залишити на ніч або кілька годин. На насадку надіти кишку, попередньо, прочищену і промиту у воді з оцтом, набити м'ясом і зав'язати кінці. Обов'язково ковбаску потрібно проколоти, щоб вийшло повітря. Смажити на сковорідці з кришкою з двох сторін, можна в духовці.

 

 

Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з крабами. Рецепт крабового салата.

Рецепт сырного печенья от Valio: рецепт пончиков творожных. Избавьтесь от варикоза навсегда.

Торт вышиванка рецептТорты и пирожные на заказ

салаты с семечками подсолнуха

http://recepti.biz.ua рецепты от шеф поваров мастер классы