Ковбаска домашня

ДРУГІ СТРАВИ
1495 Ковбаска домашня
Фото - Ковбаска домашня
інгредієнти:
  • Яловичина 3 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.5 кг
  • Часник 100 г
  • Сіль 2 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
  • Кишки

Підготувати яловичину: видалити плівки, жилки, прокрутити через м'ясорубку, через грати з великими дірочками.

Цибулю і часник почистити і теж прокрутити через м'ясорубку з яловичиною.

У фарш додати сіль, цукор, перець і все добре перемішати.

Фаршу дати постояти близько години, щоб сіль і цукор розчинилися в м'ясі, потім взяти трохи фаршу і обсмажити на сковороді, остудити і спробувати чи достатньо солі, якщо ні, то підсолити ще.

Через спеціальну насадку для ковбаси начинити свинячі кишки фаршем, ковбаски можна робити довільної довжини.

Засмажити частину ковбасок на грилі, а частину закоптити. Можна підсмажити на сковороді. Також можна ковбаски заморозити, а в міру необхідності діставати і готувати. 

 

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Поможем выйти замуж в Германию - салаты с белыми грибами рецепты. Купить Белые грибы, цены.

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты пляцков с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter