Ковбаска домашня
- Яловичина 3 кг
- Цибуля ріпчаста 0.5 кг
- Часник 100 г
- Сіль 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Кишки
Підготувати яловичину: видалити плівки, жилки, прокрутити через м'ясорубку, через грати з великими дірочками.
Цибулю і часник почистити і теж прокрутити через м'ясорубку з яловичиною.
У фарш додати сіль, цукор, перець і все добре перемішати.
Фаршу дати постояти близько години, щоб сіль і цукор розчинилися в м'ясі, потім взяти трохи фаршу і обсмажити на сковороді, остудити і спробувати чи достатньо солі, якщо ні, то підсолити ще.
Через спеціальну насадку для ковбаси начинити свинячі кишки фаршем, ковбаски можна робити довільної довжини.
Засмажити частину ковбасок на грилі, а частину закоптити. Можна підсмажити на сковороді. Також можна ковбаски заморозити, а в міру необхідності діставати і готувати.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию - салаты с белыми грибами рецепты. Купить Белые грибы, цены.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты пляцков с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter