Ковбаса у клярі
790
інгредієнти:
- Ковбаса (варена) 250 г
- Борошно 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Олія рослинна
Нарізати ковбасу, запанірувати у борошні, змочити у збитому яйці, запанірувати у сухарях і відправити на сковорідку.
Олія у сковороді повинна бути досить гарячою, щоб скоринка не розвалилася.
Подавати зі сметаною, майонезом або кетчупом.
Первые блюда рецептыРецепты русской кухни М Сырникова. Около 2000 рецептов
Французская десерты рецепты. Рецепты французские десерты.
Рецепты рождествоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Заготовки на зиму рецепты салаты.
Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі