Ковбаса у клярі

ДРУГІ СТРАВИ
790 Ковбаса у клярі
Фото - Ковбаса у клярі
інгредієнти:
  • Ковбаса (варена) 250 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Сухарі панірувальні 2 ст.л.
  • Олія рослинна

Нарізати ковбасу, запанірувати у борошні, змочити у збитому яйці, запанірувати у сухарях і відправити на сковорідку.

Олія у сковороді повинна бути досить гарячою, щоб скоринка не розвалилася.

Подавати зі сметаною, майонезом або кетчупом.

Первые блюда рецептыРецепты русской кухни М Сырникова. Около 2000 рецептов

Французская десерты рецепты. Рецепты французские десерты.

Рецепты рождествоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Заготовки на зиму рецепты салаты.

Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

рецепт домашнего майонез