Ковбаса "Домашня кров'янка"
- Кишка (свиняча)
- Кров (свиняча) 1 л
- Сало 0.5 кг
- Крупа гречана 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Молоко 1.5 скл.
Кишки помити, почистити.
Сало, цибулю і часник перекрутити на м'ясорубці.
Гречку відварити, щоб вийшла розсипчаста каша.
У кров додати перекручене із цибулею і часником сало, гречку та молоко. Посолити, поперчити. Вимішати.
За допомогою спеціальної насадки заповнити кишки, але не дуже туго, щоб при запіканні кишки не полопалися.
Зав'язати кінці нитками.
Підготовлені ковбаски викласти на змащене смальцем деко. Зверху трохи посипати дрібно порізаним салом.
Запікати у духовці. Готовність перевірити зубочисткою.
Салаты рецепты - салат с жареными грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов. База рецептов
ЗдесьКулинарные рецепты
Вкусные рецепты для похудения - рецепты салатов с каперсами. Как приготовить летний салат.
Рецепты грузинской кухни - чанахи рецепт. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter