Котлетки з форелі, фаршировані "кремом" із сиру, зелені і сметанки

ДРУГІ СТРАВИ
608 Котлетки з форелі, фаршировані "кремом" із сиру, зелені і сметанки
Фото - Котлетки з форелі, фаршировані
інгредієнти:
  • Сьомга 700 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Сир твердий
  • Петрушка
  • Кріп
  • Сметана
  • Борошно
  • Олія рослинна

Сьомгу очистити від шкіри (філе), промити, обсушити паперовим рушником. Пропустити через м'ясорубку, цибулю теж через м'ясорубку, потім додати яйця. Все перемішати, посолити, поперчити і поставити на годину в холодильник.

Начинка - сир натерти на дрібній тертці, зелень петрушки, кріп - дрібно порізати і додати сметану, все змішати до стану густої пасти.

На змочену долоню викласти фарш, трохи розплющити, в серединку покласти приблизно чайну ложку начинки, закрити, обваляти в борошні. Смажити на олії.

 

Рецепты Тортов: ореховый торт без муки рецепт.

Рецепт салата с зеленью на английском языке. Рецепт из языка салат.

ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Салат мимоза рецепт recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter