Котлетки з форелі, фаршировані "кремом" із сиру, зелені і сметанки
617
інгредієнти:
- Сьомга 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сир твердий
- Петрушка
- Кріп
- Сметана
- Борошно
- Олія рослинна
Сьомгу очистити від шкіри (філе), промити, обсушити паперовим рушником. Пропустити через м'ясорубку, цибулю теж через м'ясорубку, потім додати яйця. Все перемішати, посолити, поперчити і поставити на годину в холодильник.
Начинка - сир натерти на дрібній тертці, зелень петрушки, кріп - дрібно порізати і додати сметану, все змішати до стану густої пасти.
На змочену долоню викласти фарш, трохи розплющити, в серединку покласти приблизно чайну ложку начинки, закрити, обваляти в борошні. Смажити на олії.
Рецепты Тортов: ореховый торт без муки рецепт.
Рецепт салата с зеленью на английском языке. Рецепт из языка салат.
ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Салат мимоза рецепт recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі