Котлетки вівсяні "Ситий тато"
- Пластівці вівсяні 1 скл.
- Водa (окріп) 0.5 скл.
- Печериці (свіжі)
- Картопля 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна 2 ст.л.
Вівсяні пластівці насипати у миску, залити окропом, накрити кришкою і залишити набухати на 20 хвилин.
Картоплю очистити, вимити і натерти на дрібній тертці.
Цибулю очистити, вимити і натерти на дрібній тертці.
Печериці порізати маленькими кубиками.
Зелень порубати.
Часник пропустити через часниковий прес.
До набряклої вівсянки додати картоплю, цибулю, часник, гриби і зелень - масу добре перемішати, посолити і поперчити.
Вівсяна маса повинна вийти не дуже густою і не дуже рідкою.
На розігріту сковороду викласти котлетки за допомогою ложки або лопатки.
Смажити на середньому вогні з одного боку до рум'яної скоринки. Перевернути на іншу, обсмажити 1 хвилину на середньому вогні, потім вогонь зменшити до мінімального, накрити кришкою і довести до готовності 5 хвилин.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты борща Украинского с пампушками фото. Рецепт прготовления Украинского борща с голушками.
Кулинарный поединок сайт. Сайт электронной кулинарной книги.
Рецепты пасхи. Рецепт творожной пасхи.
Чашка эспрессо объемэспрессо
Мастер шеф рецепты участников с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter