Котлетки "вередун"

ДРУГІ СТРАВИ
683 Котлетки "вередун"
Фото - Котлетки
інгредієнти:
  • Яловичина (телятина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Молоко 3 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Петрушка
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Котлетки Нарізати м'ясо на кубики по півтора сантиметри.

Цибулю нарізати теж кубиками.

Покласти у сотейник м'ясо і цибулю, посолити, поперчити і налити 1-1,5 склянки води.

Котлетки Порубати зелень.

фото Котлетки Тушкувати м'ясо до повного випаровування рідини.

Котлетки М'ясо остудити, провернути на м'ясорубці. Додати перець, яйця, посічену зелень, перемішати.

Додати у суміш молоко і борошно.

Котлетки Зліпити котлетки (можна не ліпити, а так викладати на сковороду, як оладки).

Обсмажити в олії до рум'яності.

Котлетки  

Пирог в разъемной форме рецепт с фотопирог в разъемной форме

Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт с фото.

Салаты рецепты: салат белочка рецепт. Рецепты блюд.

Рецепт салата вкуснятина на зимуРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Новогодние рецепты вторых блюд. Новогодние рецепты блюда салаты.

Салат с морепродуктами рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter