Котлетки "вередун"
- Яловичина (телятина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко 3 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Петрушка
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Нарізати м'ясо на кубики по півтора сантиметри.
Цибулю нарізати теж кубиками.
Покласти у сотейник м'ясо і цибулю, посолити, поперчити і налити 1-1,5 склянки води.
Порубати зелень.
Тушкувати м'ясо до повного випаровування рідини.
М'ясо остудити, провернути на м'ясорубці. Додати перець, яйця, посічену зелень, перемішати.
Додати у суміш молоко і борошно.
Зліпити котлетки (можна не ліпити, а так викладати на сковороду, як оладки).
Обсмажити в олії до рум'яності.
Пирог в разъемной форме рецепт с фотопирог в разъемной форме
Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт с фото.
Салаты рецепты: салат белочка рецепт. Рецепты блюд.
Рецепт салата вкуснятина на зимуРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Новогодние рецепты вторых блюд. Новогодние рецепты блюда салаты.
Салат с морепродуктами рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter