Котлетки у листковому тісті
- Печінка яловича
- Фарш курячий 550 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Хліб (білий)
- Петрушка
- Приправа (Вірменська)
- Сіль
- Тісто листкове бездріжджове 500 г
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна
Печінку, вимочену у молоці, нарізати на тонкі пластини і обсмажити з цибулею на олії.
Остиглу змолоти на м'ясорубці.
Зробити фарш. Білий хліб (батон) порізати на шматочки і залити теплою водою (молоком). Пропустити курячий фарш через м'ясорубку, далі цибулю, часник, вимочений хліб, зелень. Посолити і додати сіль та приправу.
Листкове тісто розділити на дві частини. Першу розкотити в одному напрямку.
Нарізати на рівні вісім прямокутників. Другу частину розкачати і нарізати на довгі смужки шириною 1-1,5 см.
Із курячого фаршу зробити коржик.
Покласти печінкову начинку, зверху знову основний фарш.
На листковий прямокутник покласти сформовану котлетку.
Краї тіста зібрати навколо фаршу.
Зверху котлети викласти гратами смужки тіста, прикріплюючи їх до тіста знизу.
Спочатку в одному напрямку, потім в іншому.
Викласти на змащене олією деко, змастити рясно збитим яйцем.
Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 40 хвилин.
Викласти котлети на лист салату і гарнірувати маринованими опеньками.
Диета: рецепты для похудения - рецепты праздничных закусок с фото. Мультиварка Philips.
recepti.biz.uaПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с апельсинами рецепты. Купить апельсины, цены.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter