Котлетки у клярі
616
інгредієнти:
- Фарш (курячий зі свинячим) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Крупа манна 0.75 скл.
- Сіль
- Яйце 2 шт.
- Майонез 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Борошно 2 ст.л.
- Перець
Змішати фарш із манкою, залишити на 20 хвилин. Нарізатио цибулю і додати до фаршу. Фарш посолити, поперчити і змішати з 1 яйцем. Гарно вибити.
Кляр. З'єднати 1 яйце із майонезом і борошном, розбавити холодною водою (кляр повинен бути рідкуватим).
Звичайні котлетки умочити у кляр і обсмажити на сковороді. Можна злегка протушкувати.
На гарнір картопляне пюре із солоними помідорами.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі