Котлетки серцеві
- Серце свиняче 1100 г
- Гуляш свинячий (свинина) 750 г
- Хліб 70 г
- Цибуля 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Майонез 4 ст.л.
- Сухарі панірувальні 100 г
Серце промити під проточною водою.
Окраєць батона залити гарячою водою (не окропом), ретельно віджати.
Приготувати фарш: серце + свинина + яйця + цибуля + майонез + розмочений у воді батон + перець + сіль, ретельно перемішати.
Сформувати "котлети", обваляти в панірувальних сухарях.
Обсмажити котлетки на соняшниковій олії з двох сторін (приблизно по 10 хвилин з кожної сторони).
Сковорідку з котлетами накрити фольгою, поставити на нижню полицю в розігріту до 250 градусів духовку на 30 хвилин.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепт сирника з маком.
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.
Пирог из тыквы с сухофруктами. Пироги из тыквы с корицей и перцем хеллоуин.
Рецепты Приготовления - рецепт ужина на скорую руку. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter