Котлетки рубані курячі
- Грудка куряча 1200 г
- Яйце 1 шт.
- Батон (білий хліб)
- Вершки 0.5 скл.
- Борошно (панірувальні сухарі)
- Спеції
- Вино біле напівсолодке 1 ст.л.
Помити грудку.
Позбавитися від кістки та шкіри.
Нарізати на кубики, приблизно 0,5 см.
Батон вимочити у вершках.
Вимішати акуратно руками хліб, курку, яйце.
Додати спеції і вино.
Сформувати котлетки.
Швидко обсмажити до золотавої скоринки з обох сторін. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні кілька хвилин.
Викласти на серветку, щоб позбутися від зайвого жиру.
Мультиварка Philips - рецепты в пост. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт ржаной закваски тут
Капуста выращивание - приготовление брокколи и цветной капусты. Кляр для цветной капусты.
Салат с Курицей и корейской морковкой рецептА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты с ананасом.
Кулинарные сайты как приготовить ролл с лососем. Кулинария рецепты кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter