Котлетки «Рибачка»

ДРУГІ СТРАВИ
648 Котлетки «Рибачка»
Фото - Котлетки «Рибачка»
інгредієнти:
  • Філе риби (пангасіус) 650 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Вода (гаряча) 0.5 скл.
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Батон 100 г
  • Сухарі панірувальні

Філе пангасіуса разом з цибулиною і 3 скибочками батона пропустити через м'ясорубку. Додати 1 яйце. Посолити і поперчити, ретельно вимішати. Сформувати котлетки, обваляти у сухарях. Смажити на розігрітій з олією сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Скласти у каструльку або сотейник.

Котлетки «Рибачка» інгредієнти Соус.

Обсмажити в олії нарізану кубиками цибулю.

Котлетки «Рибачка» Додати натерту на крупній тертці моркву.

фото Котлетки «Рибачка» Додати 2 столові ложки томатної пасти. Перемішати. Додати 0,5 склянки води. Тушкувати хвилин 5.

Котлетки «Рибачка» Філе риби Полити котлетки. На маленькому вогні тушкувати ще хвилин 5.

Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты новогодних блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Кондитерские формы - кекс без масла и маргарина. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Торт грильяжный рошен рецепт с фото по гостуТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter