Котлетки «Рибачка»
- Філе риби (пангасіус) 650 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода (гаряча) 0.5 скл.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Яйце куряче 1 шт.
- Батон 100 г
- Сухарі панірувальні
Філе пангасіуса разом з цибулиною і 3 скибочками батона пропустити через м'ясорубку. Додати 1 яйце. Посолити і поперчити, ретельно вимішати. Сформувати котлетки, обваляти у сухарях. Смажити на розігрітій з олією сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Скласти у каструльку або сотейник.
Соус.
Обсмажити в олії нарізану кубиками цибулю.
Додати натерту на крупній тертці моркву.
Додати 2 столові ложки томатної пасти. Перемішати. Додати 0,5 склянки води. Тушкувати хвилин 5.
Полити котлетки. На маленькому вогні тушкувати ще хвилин 5.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты новогодних блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Кондитерские формы - кекс без масла и маргарина. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Торт грильяжный рошен рецепт с фото по гостуТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter