Котлетки пожарські
665
інгредієнти:
- Філе куряче (фарш) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Булка (суха) 150 г
- Сухарі (домашні)
- Яйце куряче 2 шт.
- Вершки (молоко) 200 г
- Сіль
- Перець
- Масло вершкове 1 ст.л.
У фарш додати натерту цибулю, булочку, розмочену у вершках, 1 ст. л. вершкового масла. Посолити й поперчити.
Натерти сухарі або перекрутити на м'ясорубці.
Вершки збити з яйцями. Вмочити готові котлетки.
Обваляти в сухарях.
Смажити на сковорідці з розігрітою олією. Перевернути, накрити кришкою і добре просмажити до золотистого кольору.
Первые блюда рецептыБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салатов морепродуктыРецепты и советы
Маковый торт. Маковый пирог маковый торт рецепт.
www.recepti.biz.ua кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі