Котлетки по-шведськи
599
інгредієнти:
- Фарш (не жирна яловичина) 500 г
- Сало 100 г
- Хліб (чорний)
- Буряк
- Жовток яєчний 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець
Яловичину із салом пропустити через м'ясорубку.
Додати натертий на дрібній тертці буряк, дрібно нарізану, злегка спасеровану цибулю, жовтки, розмочений у воді і віджатий хліб (разом зі скоринкою), спеції і добре вимішати фарш.
Сформувати котлетки і смажити на середньому вогні.
Диета: рецепты для похудения - рецепты диетические. Готовим со вкусом.
Рецепты салат авокадо. Авокадо рецепт салат.
Рецепты пасхи. Пасха рецепт и фото.
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі