Котлетки по-київськи
- Філе куряче 6 шт.
- Маслo вершкове 200 г
- Яйце 4 шт.
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп 1 пуч.
- Олія рослинна 1 л
Масло кімнатної температури розім'яти і додати порізаний кріп. Взяти 6 чайних ложок і викласти масло з гіркою в ложечки. Покласти ложки з маслом у холодильник.
Із курячих грудок вирізати частину філе.
Дрібно порубати. Трохи посолити і поперчити. Розділити на 6 частин.
Грудку акуратно відбити.
Викласти шматочок остиглого масла із ложки і частину порізаного філе.
Загорнути і сформувати котлету.
Так само всі інші котлети.
Збити яйця, посолити. Підготувати панірувальні сухарі.
Зробити подвійне панірування. Умочити підготовлену котлету у яйце.
Потім у панірувальні сухарі.
Знову у яйце.
І знову у панірувальні сухарі.
Поставити на середній вогонь каструлю з олією. Коли олія нагріється добре - викласти котлети.
Періодично перевертати.
Рождественская выпечка рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Суп чанахи рецепт из говядиныСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Простые рецепты блюд: кексы и маффины рецепты. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати з свинячого язика. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию - фруктовые десерты рецепты с фото. Мультиварка Philips.
http://recepti.biz.ua процесс приготовления плова
Осетинские пироги Три Пирога - песочный пирог с яблоками.
Перепела жареныеперепела жареные
Кулинарный сайт блокнот. Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на канале стб.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter