Котлетки під шубкою
- Фарш (з індички) 1 кг
- Яйце куряче 2 шт.
- Батон (білий, без скоринки) 0.5 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Молоко 120 мл
- Сіль
- Перець
- Сир твердий 250 г
- Масло вершкове 50 г
- Помідор 2 шт.
- Олія рослинна
Фарш приготувати із грудки і філе стегна 1:1. М'ясо помити, обсушити і подрібнити.
Булку замочити в молоці, також подрібнити, змішати з фаршем, додати яйця, майонез, сіль, перець.
Гарно перемішати.
Сир (50 г) і масло для начинки порізати брусочками.
Мокрими руками сформувати кульку з фаршу, розім'яти її, надавши форму кола. У центр покласти сир, а на сир - масло. Краї защипнути.
Обсмажити котлети на олії до золотистої скоринки (не до готовності, буквально по кілька хвилин з кожного боку).
Скласти котлети у форму.
Олію, на якій обсмажувалися котлети, вилити у форму до котлет, додати трохи води.
Помідори порізати тоненькими скибочками, викласти зверху на котлети.
Сир натерти на дрібній тeртці і покласти зверху на помідори, притиснути трохи рукою.
Зверху скропити майонезом.
Запікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці 45-50 хвилин на середньому рівні.
Закупка рецепты: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
recepti.biz.uaДиетические рецепты. Рецепты всевозможных диет
Салат с Курицей и грибами и кукурузой слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт праздничных блюд.
Кулинарный сайт ирины крутовой. Кулинарные сайты форумы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter