Котлетки "Ніжні"
- Тунець (консервований)
- Крупа манна 1 скл.
- Яйце 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 200 г
- Спеції (базилік, петрушка, чорний мелений перець, лавровий лист)
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна
Тунець придавити виделкою, додати манку, яйця.
Цибулю подрібнити, можна блендером або дрібно порізати, часник розчавити, теж додати у фарш. Покласти спеції, майонез і все добре перемішати. Мокрими руками робити котлетки і смажити на рослинній олії.
Смажені котлетки покласти в казанок. На дно - трохи води, вершкове масло. Додати лавровий лист і тушкувати хвилин 20, щоб приготувалася манка.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепт салата курица в перьяхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
ЗдесьМясные консервы
Вкусные и простые рецепты салатов. Кулинария рецепты вкусных салатов.
Рецепты салата из морепродуктов. Рецепт салата с морепродуктами.
Готовим со вкусом - рецепт закуски рафаэлло. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
http://recepti.biz.uaИнформация о психологе. Полина Гавердовская - психолог
Рецепт медовика. Рецепт выпечки медовика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter