Котлетки м'ясні із зеленню петрушки
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Сало (свиняче) 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Петрушка (зелень) 0.5 пуч.
- Сік моркв’яний 50 г
- Сіль, перець
- Булка 50 г
- Сухарі панірувальні
М'ясо, сало, цибулю і булку, розмочену у молоці, пропустити через м'ясорубку.
Додати в отриману масу моркв’яний сік (свіжовичавлений).
Додати зелень петрушки подрібнену.
Додати сіль, перець і ретельно перемішати руками.
Сформувати невеликі котлетки і обваляти їх у сухарях панірувальних.
Обсмажувати на розпеченій сковорідці на рослинній олії до утворення рум'яної скоринки.
Подавати із гречаною кашею, полити кетчупом, прикрасити листям салату та огірком.
Закуски и соусы из хрена. Рецепт говяжьи языки с соусом из хрена.
Рецепты приготовления блюд: рецепти торти з фото. Рецепты с малиной.
Рецепты новогодних праздничных блюдКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Рецепты приготовления в микроволновка. Рецепт приготовление поп корна в микроволновке.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салат мимоза http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter