Котлетки "Морські" з молочно-сирним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
734 Котлетки "Морські" з молочно-сирним соусом
Фото - Котлетки
інгредієнти:
  • Кальмар 3 шт.
  • Риба (філе минтая) 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Хліб (білий) 60 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сухарі панірувальні 200 г
  • Сіль
  • Олія рослинна 30 мл
  • Молоко 300 мл
  • Масло вершкове 25 г
  • Сир (твердий) 50 г
  • Борошно 30 г
  • Петрушка 3 г

Котлетки Кальмари очистити від шкірки.

Котлетки Нарізати кальмари, рибу, змолоти на м'ясорубці, додати цибулю.

фото Котлетки В отриманий фарш додати яйце, сіль, замочений у воді хліб. Збити.

Котлетки Сформувати битки. Обваляти у сухарях.

Котлетки Викласти биточки на сковорідку з розігрітою олією. Обсмажити з двох боків до рум'яного кольору.

Котлетки Соус. Борошно підсмажити на сухій сковорідці до блідо-кремового кольору, розтерти з вершковим маслом і безперервно помішуючи з'єднати з гарячим молоком, ввести тертий сир, сіль, і трохи різаної петрушки. Проварити соус хвилин 7, безперервно помішуючи, на повільному вогні.

Котлетки Залити соусом котлетки. Поставити в духовку на 7 хвилин при температурі 250°С.

Котлетки Подавати з будь-яким гарніром.

ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter