Котлетки "Морські" з молочно-сирним соусом
- Кальмар 3 шт.
- Риба (філе минтая) 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Хліб (білий) 60 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сухарі панірувальні 200 г
- Сіль
- Олія рослинна 30 мл
- Молоко 300 мл
- Масло вершкове 25 г
- Сир (твердий) 50 г
- Борошно 30 г
- Петрушка 3 г
Кальмари очистити від шкірки.
Нарізати кальмари, рибу, змолоти на м'ясорубці, додати цибулю.
В отриманий фарш додати яйце, сіль, замочений у воді хліб. Збити.
Сформувати битки. Обваляти у сухарях.
Викласти биточки на сковорідку з розігрітою олією. Обсмажити з двох боків до рум'яного кольору.
Соус. Борошно підсмажити на сухій сковорідці до блідо-кремового кольору, розтерти з вершковим маслом і безперервно помішуючи з'єднати з гарячим молоком, ввести тертий сир, сіль, і трохи різаної петрушки. Проварити соус хвилин 7, безперервно помішуючи, на повільному вогні.
Залити соусом котлетки. Поставити в духовку на 7 хвилин при температурі 250°С.
Подавати з будь-яким гарніром.
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter