Котлетки майже по-шведськи
813
інгредієнти:
- Фарш (нежирна яловичина) 500 г
- Сало 100 г
- Хліб (чорний)
- Буряк
- Жовток яєчний 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець
Яловичину із салом пропустити через м'ясорубку.
Додати натертий на дрібній тертці буряк, дрібно нарізану злегка спасеровану цибулю, жовтки, розмочений у воді і віджатий хліб (разом зі скоринкою), спеції і добре вимішати фарш.
Сформувати котлетки і смажити на середньому вогні.
Гриль контактный: рецепт лаваш на гриле.
Хлеб по домашнему в духовкехлеб по домашнему
Начинки на пиццу простыеначинки на пиццу
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт ужина на скорую руку.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі