Котлетки із зубатки
661
інгредієнти:
- Філе рибне (зубатка, морський язик, палтус) 700 г
- Крохмаль картопляний 3 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Молокo 50 мл
- Сіль
- Перець
Дрібно нарізати рибне філе, щоб шматочки вийшли по півсантиметра. Туди ж додати дрібно нарізану цибулю, часник на дрібній тертці. Додати крохмаль, молоко, сіль і перець, все ретельно і дуже обережно розмішати. Розігріти сковороду з великою кількістю рослинної олії, викласти ложкою котлетки, смажити до зарум'янювання з кожного боку. Подавати зі сметаною.
Доставка готовой еды на неделю - салати на кожний день. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.ua Салат из брокколи с жаренным арахисом
Новогодние праздничные салаты. Рецепт праздничный новогодний вкусный салат.
Рецепты для пекарни - рецепт салата с фетой.
Рецепты салатыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі