Котлетки із печінки
568
інгредієнти:
- Печінка яловича (куряча) 500 г
- Сметана (жирна) 2 ст.л.
- Борошно 200 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
Печінку обшпарити, очистити від плівки, порізати на шматочки. Усі інгредієнти помістити у блендер і збити. Розігріти сковорідку з олією і викласти котлетки столовою ложкою. Смажити, приблизно, по 2 хв із кожної сторони.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов с каперсами.
Заварной крем рецепт. Рецепт заварной крем.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі