Котлетки із пармезаном
- Фарш (свинячо-яловичий) 700 г
- Пармезан 200 г
- Борошно 5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
У фарш додати перекручену на м'ясорубці або дрібно порізану цибулю, посолити, поперчити, додати спеції.
Пармезан натерти на дрібну тертку.
Змішати фарш і пармезан, добре перемішати, додати одне яйце, ще раз перемішати до однорідної маси.
В окрему тарілочку насипати борошно. Сформувати із фаршу котлетки, запанірувати у борошні.
У сковороді розігріти олію без запаху і обсмажити котлетки із двох сторін.
Обсмажені котлетки скласти у форму для запікання, долити трохи води і посипати пармезаном. Поставити у розігріту духовку, запікати 15 хвилин при температурі 180°С.
Рецепт суп гуляш. Рецепты немецкий суп гуляш.
Рецепт салат морепродукты recepti.biz.ua
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Салат из морепродуктов рецепт.
Развитие американской кухни. Северо американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter