Котлетки із геркулеса
- Пластівці вівсяні (Геркулес) 3 скл.
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 1.5 скл.
- Сарделька 3 шт.
- Сіль
- Приправа
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
Зварити круту кашу на воді. Остудити.
Додати яйця, дрібно нарізану цибулю, сіль, спеції, борошно.
Маса повинна стати в'язкою.
Столовою ложкою викласти на розігріту сковороду, акуратно формуючи котлетки.
У центр помістити кружечок-шматочок сардельки і злегка притиснути, а зверху прикрити ще порцією геркулесівської маси.
Підсмажити із двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.
Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Простые рецепты - рецепты выпечки на рождество.
Рецепт салата з язикомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт царской пасхи. Рецепты на пасху.
Рецепты для пароварки, вкусно: рождественские блюда рецепты. Рецепты с малиной.
Рецепты салатов морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Готовим со вкусом - сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter