Котлетки із булгура із часником
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Паста (із солодкого перцю) 0.5 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Спеції (зіра, кмин, сіль) 1 ч.л.
- Крупа булгур (дрібна) 0.5 кг
- Помідор 3 шт.
- Борошно 0.5 скл.
Замочити булгур в окропі хвилин на 20.
Злити залишки води та додати сіль, зіру, перцеву пасту - замісити.
Додати яйце, борошно. Замісити тісто.
Відірвати шматочки, як горіх, сформувати кульки і великим пальцем утиснути серединку.
Поставити воду і варити, як вареники, в окропі. Вийняти і промити відразу.
Соус.
Нарізати помідори маленькими кубиками і обсмажити на олії, додати часник кубиками.
Готові котлетки залити томатно-часниковим соусом.
Подавати можна з йогуртом.
Как приготовить летний салат: салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с омлетом. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Салат из морепродуктов рецепт.
www.recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Чанахи рецепт в горшочках в духовке с фотоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter