Котлетки
- М´ясо (яловичина, свинина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сало 50 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 100 г
- Сухарі панірувальні 100 г
М'ясо, шпик перекрутити, цибулю можна дрібно порізати, можна перекрутити. Посолити, приправити.
Ретельно перемішати і сформувати котлетки, обваляти їх у сухарях.
Яйця збити з сіллю і приправами, додати борошно і замісити тісто як на налисники. Котлетки брати ложкою, класти в кляр і в розігріту олію на сковорідці.
Смажити до золотистого кольору.
Котлетки покласти в каструлю або в пароварку для готовності на 10 хвилин.
На гарнір - пюре з картоплі із підливою.
Рецепт царский салат с языком. Рецепты салата с языком.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт рыба на паруРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов с каперсамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сайт кулинарный клубКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter