Котлети зі щуки з мускатним горіхом
732
інгредієнти:
- Щука 2.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Хліб (черствий білий) 100 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Молоко (вода) 0.5 скл.
- Горіх мускатний 1 ч.л.
- Сіль, перець чорний
- Олія рослинна
- Борошно (панірувальні сухарі)
Щуку почистити, випатрати, обробити на філе, видалити великі кістки.
Замочити у молоці (воді) білий хліб. Цибулю нарізати і спасерувати на олії.
Філе щуки нарізати шматками і пропустити через м'ясорубку 2 рази, другий раз - із цибулею і розім'ятим виделкою хлібом. Додати у фарш 1 яйце, перець, мускатний горіх, сіль. Фарш добре вимісити і мокрими руками сформувати котлети.
Збити 2 яйця, вмочити у них котлети, запанірувати у борошні (або сухарях) і смажити на олії на попередньо розігрітій сковорідці з обох сторін.
На гарнір чудово підійде картопляне пюре із зеленню.
Кулинарный сайт скачать фильм рататуй. Все кулинарно-домашние сайты.
Торт В Мультиварке Рецепты: блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі