Котлети "Загадка"
- Картопля 1 кг
- Яйце 3 шт.
- Масло вершкове (маргарин) 1 ст.л.
- Сіль
- М´ясо 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Хліб білий (батон) 30 г
- Молоко
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно
- Сухарі панірувальні
Картоплю очистити, посолити і поставити варити.
Хліб або батон замочити в молоці.
Підготувати м'ясо, цибулю і зелень.
На м'ясорубці перекрутити зелень, цибулю, м'ясо і хліб.
Фарш посолити і поперчити.
Добре перемішати і фарш готовий.
У картоплю додати масло або маргарин.
Розім'яти, доки картопля ще тепла.
Додати збиті яйця і добре перемішати. Картопляне тісто готове.
З тіста (по 1 дес. ложці) сформувати коржики, присипаючи трохи борошном.
Зробити котлету з фаршу.
Кожну м'ясну котлету покласти між двома картопляними коржиками і з'єднати краї.
Обваляти готову котлету в борошні.
Потім у збитому яйці.
Потім у панірувальних сухарях.
Обсмажити на олії з двох сторін.
Подавати котлетки краще з огірочками і помідорами.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати рецепти з фото. Готовим со вкусом.
Рецепт Яблочный штрудель с миндалем тут
Приготовление блюд из яиц 5 класс рецептыКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter