Котлети з сочевиці (пост)
- Сочевиця - 1 скл.
- Цибуля ріпчаста - 6 шт
- Олія (для смаження)
- Сіль (за смаком)
- Спеції (на свій смак)
- Сухарі панірувальні - 1 скл.
Сочевицю промити і замочити мінімум на 10 годин.
Цибулю порізати і обсмажити на рослинному маслі з додаванням спецій до золотистого кольору. Чим більше цибулі, тим краще!.
Через 10 годин сочевиця збільшилася в 2 рази. Відкидаємо на друшляк. Пропускаємо її через м´ясорубку разом з цибулею. Солимо, перчимо, додаємо приправи. Гарненько вимішуємо сочевичний фарш.
Сухарі я роблю сама в блендері. До перемеленим сухарів я додаю куркуму і вони стають краще магазинних . до речі і дешевше!.
З фаршу ліпимо котлетки, обвалюємо у сухарях, обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору на рослинній олії, і під кришкою погріємо ще 5 хвилин.
Готово!. Смачного!.
Сочевиця - лідер серед бобових за змістом високоякісного рослинного білка з незамінними амінокислотами; сочевиця містить велику кількість заліза та фосфору; сочевиця сприяє нормалізації обміну речовин, зниженню рівня холестерину в крові, підвищенню імунітету. ОСЬ!.
Рецепты тортов на любой вкус - бите скло десерт рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Салат вкуснятина рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт кофе гляссеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кухонные Принадлежности - выпечка на новый год с фото.
Рецепты приготовления канапе. Приготовление канапе.
Новогодние закуски рецепты здесь
Готовим со вкусом: рецепт пампушек с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter