Котлети з рису із морквою
994
інгредієнти:
- Рис 200 г
- Вода 2 скл.
- Морква 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія соняшникова 100 мл
- Сухарі панірувальні 0.4 скл.
- Сіль
- Перець чорний
Моркву натерти на дрібній тертці і обсмажити на олії.
Із рису і води зварити в'язку кашу.
У холодну кашу додати моркву.
Потім яйце, сіль, перець.
Отриману масу обробити на котлетки, запанірувати у сухарях і обсмажити на олії до утворення золотистої скоринки.
Якщо маса погано схоплюється додати 1-2 столових ложки борошна.
Первые японские блюда рецепты. Рецепты простые первые блюда.
Приготовление плова в мультиварке дельфаКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепт салат морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі