Котлети з печінки із рисом
	
					1157				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Печінка яловича 1.2 кг
- Рис
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії.
Печінку перекрутити через м'ясорубку.
На 2/3 печінки 1/3 відвареного рису. Перемішати, додати цибулю, посолити, поперчити, додати спеції.
Смажити на олії.
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета. Блюда для фуршета.
Тыквенный пирог из тыквы. Пирог из тыквы.
Рецепты пошагово с фотоПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов. Читай на
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
