Котлети з оселедця
- Оселедець 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Хліб (білий) 30 г
- Картопля 100 г
- Олія рослинна
- Яйце куряче 1 шт.
- Сметана 1 ст.л.
- Перець
- Сіль
Якщо оселедець занадто солоний, вимочити в молоці. У скляну посудину покласти рибу і залити її молоком, залишити на годину, злити молоко і обполоснути рибу холодною водою.
Очистити оселедець від шкіри, випатрати, відрізати хвіст і голову. Вийняти хребет, філе дрібно нарубати.
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на олії.
Хліб розмочити у воді, злегка віджати. Картоплю, відварену в мундирі, остудити, очистити і дрібно нарізати.
Хліб, картоплю, яйце, сметану, смажену цибулю та оселедець з'єднати, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Сформувати із фаршу котлети, обваляти їх у борошні і обсмажити з двох боків на олії. Подавати на стіл з будь-яким гарніром, краще за все з кисло-солодким соусом.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.ua торт маковый рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter