Котлети з квашеної капусти
- Капуста білоголова (квашена) 0.5 л
- Борошно 1.5 скл.
- Цукор 1 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сода 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Капусту відкинути на дуршлак, щоб стік зайвий розсіл, а потім дрібно нарізати. Якщо капуста дуже кисла, можна її трохи промити під струменем холодної води.
Цибулину нарізати дуже дрібно і потім обсмажити. Можна використовувати і сиру.
Борошно просіяти, додати цукор і соду.
Додати нашатковану капусту.
Додати яйце і цибулю, обсмажену або свіжу. Ретельно перемішати.
Дрібно нарізати кріп і вмішати в тісто.
Мокрими руками сформувати котлети, обваляти їх у борошні і обсмажити на маленькому вогні під кришкою з двох сторін протягом 30 хвилин.
А можна просто викладати столовою ложкою на розігріту сковороду, надаючи форму котлет, і обсмажувати.
Подавати зі сметаною або з соусом. Наприклад, з грибним.
recepti.biz Торты и пирожные на заказ
ЗдесьМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter