Котлети з кус-куса

ДРУГІ СТРАВИ
788 Котлети з кус-куса
Фото - Котлети з кус-куса
інгредієнти:
  • Кус-кус 1 скл.
  • Бульйон (м´ясний або вода) 1.5 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Йогурт (без добавок) 2 ст.л.
  • Фета (пармезан) 100 г
  • Кріп 1 пуч.
  • Олія рослинна
  • Сіль, перець

Залити кус-кус бульйоном, закрити кришкою на 5 хвилин до розм'якшення.

Додати яйце і йогурт.

Змішати з фетою і кропом; посолити-поперчити.

Сформувати котлетки, смажити до золотистого кольору на розігрітій сковорідці.

Подавати з будь-яким соусом (томатний, кетчуп, сметана із солоним огірком і зеленню) або з м'ясом.

Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку.

http://recepti.biz.ua салаты мясные и другие

Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Тыква купить почтой - пирог из тыквы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter