Котлети з кус-куса
788
інгредієнти:
- Кус-кус 1 скл.
- Бульйон (м´ясний або вода) 1.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Йогурт (без добавок) 2 ст.л.
- Фета (пармезан) 100 г
- Кріп 1 пуч.
- Олія рослинна
- Сіль, перець
Залити кус-кус бульйоном, закрити кришкою на 5 хвилин до розм'якшення.
Додати яйце і йогурт.
Змішати з фетою і кропом; посолити-поперчити.
Сформувати котлетки, смажити до золотистого кольору на розігрітій сковорідці.
Подавати з будь-яким соусом (томатний, кетчуп, сметана із солоним огірком і зеленню) або з м'ясом.
Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку.
http://recepti.biz.ua салаты мясные и другие
Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Тыква купить почтой - пирог из тыквы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі