Котлети з крабових паличок і консервованого тунця
1248
інгредієнти:
- Крабові палички 200 г
- Консерва рибна (Тунець у власному соку) 185 г
- Цибуля зелена
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Крабові палички (підморожені) натерти на крупній тертці або подрібнити у блендері.
Із тунця злити зайву рідину, розім'яти виделкою.
Дрібно нарізати зелену цибулю.
Додати яйце.
Посолити, поперчити і все гарно перемішати.
Сформувати котлети, обваляти в сухарях і поставити в морозилку на 30 хвилин.
Смажити котлети до золотистої скоринки з двох сторін.
Подавати котлети із салатом.
Рецепт диетического салата recepti.biz.ua
ЗдесьСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі