Котлети з кальмарів із рисом
- Рис 1 скл.
- Кальмар (заморожений, тушка) 3 шт.
- Сир плавлений 1 пач.
- Жовток 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Борошно (з додаванням сушеного чебреця)
- Олія соняшникова
Заморожені кальмари покласти в каструлю і залити окропом. Зачекати, доки вода охолоне градусів до 50. За цей час кілька разів перевернути тушки. Потім почистити від нутрощів і сполоснути.
Відварити рис.
Пропустити через м'ясорубку кальмарів, часник, плавлений сир і відварений рис. Додати свіжої петрушки.
Сформувати з фаршу трикутні котлети, запанірувати в борошні з чебрецем і обсмажити на сильному вогні по 1-1,5 хв з обох сторін.
Рецепты постных первых блюд. Рецепт первого блюда.
Как приготовить летний салат - праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.
Рецепты салатыРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Салаты и закуски - салаты с фото. Срочное фото. Срочная полиграфия.
Рецепт домашний майонез при гвПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter