Котлети з качки на деруни
- Качка 700 г
- Часник 2 шт.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Приправа китайська 1 ч.л.
- Картопля 800 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Цибуля червона 1 шт.
- Вода 1 скл.
- Есенція оцтова 1 ч.л.
Цибулю нарізати кільцями, замаринувати.
Качину м'якоть пропустити через м'ясорубку разом із часником.
Змішати із соєвим соусом і приправою.
Сформувати невеликі котлетки, обсмажити на олії до готовності.
Картоплю натерти, віджати сік. Додати яйце, борошно, сіль, перець. Гарно перемішати.
Смажити деруни до золотистої скоринки, викладаючи масу ложкою на сковороду з олією.
Покласти готові деруни на тарілку, зверху покласти кільце цибулі та котлетку.
Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
http://recepti.biz.uaПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Картинки фк Спартак м. Спартак картинки команды.
recepti.biz Вкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter