Котлети з індички
631
інгредієнти:
- Індичка (фарш) 500 г
- Печериці (заморожені) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Спеції
- Висівки
Швидко розморозити гриби у дуршлаку під струменем гарячої води, залишити, щоб вода витекла.
У комбайн завантажити 2 цибулини і гриби, подрібнити.
Додати фарш, яйця, сіль і спеції і перемішати все у комбайні.
Брати суміш столовою ложкою, викладати у миску з висівками.
Викласти готові обкачані у висівках котлетки на сковороду з олією і смажити спочатку на великому вогні до зарум'янювання, потім довести до готовності під кришкою на маленькому вогні.
Вкусные и простые закуски: салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты выпечки на рождество.
Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Салат мимоза рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі