Котлети з броколі
- Броколі 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Крупа манна 2 ст.л.
- Сир твердий 50 г
- Сіль
Броколі розібрати на суцвіття, відварити їх у підсоленій воді, відкинути на дуршлак.
Потім дрібно порізати, додати 2 ложки манки, збите яйце і потертий на тертці сир. Все перемішати, сформувати котлетки і викладати їх на розігріту сковорідку з олією.
Обсмажити з кожної сторони до рум'яного кольору, перевертаючи лопаткою.
Можна їсти, як самостійну страву, додавши сметани або кетчуп, можна використовувати як гарнір.
Натуральное мясо для питомцев: салати з курячим мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Рецепты любимых блюд. Кулинарные рецепты
Современные салаты 2014Национальный сервер современной прозы. Современное искусство
recepti.biz.ua Польские столы стулья для кухни
Рецепт крем заварнойКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter