Котлети "Яйця по-шотландськи"
- Яйце 7 шт.
- М´ясо (яловичина + свинина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Зелень (петрушка, кінза) 4 ст.л.
- Крихта хлібна (панірувальні сухарі) 200 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
Приготувати фарш із м'яса, цибулі і часнику.
Зелень дрібно нарізати і додати разом із крихтами до фаршу. Вбити сире яйце, посолити, поперчити і перемішати. Яйця відварені очистити. Зліпити із фаршу коржики. У середину кожного покласти по яйцю.
Підтягти краї коржиків, щоб яйця виявилися закриті з усіх сторін, тобто сформувати пиріжки.
Сильно розігріти у сковороді олію (або суміш олії та масла), обсмажити котлети з усіх боків до золотистої скоринки, зменшити вогонь до мінімуму, накрити сковорідку кришкою і готувати ще 7-8 хвилин.
Рецепты праздничных тортов - торт на день народження. Торт на день рождения.
Доставка готовой еды на неделю: салати на кожний день. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.uaоладьи как в детском саду
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter