Котлети відбивні тушковані "Бронзовий вік"
- Яловичина 500 г
- Морква 2 шт.
- Петрушка (корінь) 1 шт.
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Бульйон (яловичий) 1 скл.
- Борошно 1.5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко (дрібне, кисле) 2 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Спеції (сіль, чорний перець)
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Шматочки м'яса відбити з 2 сторін, але не в кашу.
Сіль і перець змішати з сухарями, запанірувати відбивні.
Швидко обсмажити з 2 сторін на дуже гарячій сковороді. Не смажити до готовності, вони дійдуть у горщику.
Яблука очистити від серцевини, нарізати скибочками. Моркву і корінь петрушки нарізати соломкою. Цибулю - кубиками.
Обсмажити цибулю до легкого золотистого кольору. Можна додати рубаний часник.
Яблуко, моркву і петрушку обсмажити в олії, що залишилася від м'яса.
Борошно підсушити до кремового кольору.
Залити половиною бульйону і вина, посолити і ретельно перемішати.
На дно горщика налити половину соусу.
Викласти половину тушкованих овочів.
Відбивні.
Соус, що залишився і овочі.
Відправити в духовку на годину, при 180-200 градусах.
Через 40 хвилин подивитися, долити бульйон, що залишився і вино, додати лавровий листок.
На гарнір дуже підійде смажена картопля і солоний огірок.
Салат из брокколи с шампиньонами здесь
Легкое блюдо из говядины. Кулинарные рецепты блюд из легкого.
Как приготовить летний салат - рецепты приготовления шубы. Рецепты Для Мультиварки.
Кульков олег http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление канапе. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter